CORONAN…
Först av allt vill tacka alla våra fantastiska kunder och deltagare för att ni tar ansvar genom att ni avbokar behandlingar och träningen hos oss vid minsta känning av förkylning/influensasymtom hos er själva eller hos era närmaste! Det har känts så bra för oss!

Vi vill också från hjärtat tacka alla för den support vi får i denna ansträngda tid genom att ni handlar presentkort och produkter hos oss, kommer på behandling, kommer på de anpassade Yogaklasserna eller är med på ”Live-Yogan”.

För oss kan det vara skillnaden mellan att vi försvinner eller finns kvar…

Vi på Lotus Yogacenter följer löpande Folkhälsomyndighetens information om Corona-viruset.


REGLER RUNT HUR VI MÖTS
För att det skall fungera runt vår verksamhet med både behandlingar hos Friska Muskler Massage samt på Lotus Yogacenter så har vi för ökad trygghet hos våra kunder och deltagare följande regler:

HANDTVÄTT & SPRITNING
Direkt du kommer till en behandling eller en kurs så tvättar du händerna i ca 20-30 sek; både med först tvål och vatten; därefter handsprit. Då eliminerar vi där både bakterier och virus.

  • Vi spritar alla yogamattor, handtag, kranar m.m. innan varje klass.
  • Hostningar & Nysningar gör vi i armveck.

AVBOKNINGAR
Under terminerna är det av yttersta vikt att du som inte kommer på en behandling eller Yoga/Nia-klass; avbokar din tid respektive plats; då kan vi på din tid få in en ny kund och på yoga/Niaklassen kan vi anpassa utrymmet med större mattavstånd.

TID VID AVBOKNING AV YOGA & NIA
Under coronan så har vi så att du kan avboka så kort som 30 min innan yoga och Nia kurs.

AVBOKA BEHANDLING
Under coronan så har du senaste avbokning 2 timmar innan behandling


FÖRÄNDRINGAR OCH KONTAKT

  • Vi meddelar på hemsidan i högra respektive nedre spalten samt via mail om det skulle bli förändringar i våra öppethållande eller om något händer.
  • Kontakta oss genom att maila till yoganianu@gmail.com om du har frågor och tankar.
  • Vill du ha egen matta så tar du med dig; lägger den på befintlig matta
  • Du kan lägga en egen handduk/filt på befintlig matta
  • Vi ber dig som upplever att du har/har haft vanliga förkylningssymptom såsom hosta, nysningar och rinnande näsa att stanna hemma. Alltså exakt samma regler som vi haft tidigare i vår verksamhet.

UTOMLANDS RESA & EGEN KARANTÄN

Vi har som säkerhetskrav att du som vistats utomlands eller har varit sjuk; har en ”egen-karantän” och avvaktar och avstår med att yoga och Nia hos oss tills du har passerat inkubationstiden på minst 14 dagar från hemkomsten av din vistelse utomlands.

Detta av grundläggande respekt för dina medtränande, deras familjer, ledare och för dig själv

VI HÅLLER AVSTÅND
Vi håller avstånd i salen när vi går in och ut; samt när vi avslutar en klass så ger vi utrymme genom att vi bara är en eller två i omklädning eller i hallen…

Du är hjärtligt välkommen till din behandling, Yoga eller Nia-kurs