Vårt nyhetsbrev heter Lotus Yogacenter. Där får du info om vad som händer runt koncepten hos oss inom  MediYoga, Yinyoga, Nia, massage, event, produkter och liknande.

Det utkommer när det är något på gång inom det ovan, samt om jag kanske anordnar någon föreläsning eller liknande.

Här kan du se ett  provexemplar  jag lagt upp, så du ser nyhetsbrevens ungefärliga utseende och innehåll samt hur det är tänkt att fungera med infon. Om du vill ha info och nyheter från oss, så är du välkommen att notera dig för en prenumeration av nyhetsbrevet på formuläret nedan. Självklart är det ett gratis-brev.

Du skriver bara i din epost-adress och ditt namn så kommer det per automatik till dig när vi har ett nytt brev på gång. När du prenumererat på nyhetsbrevet, så kommer det att komma ett motmail till dig, det är på engelska och skickat via MailChimp som är det program som vi har nyhetsbrevet i. Då ser du att det är från oss, och där klickar du bara i att det är du som beställt nyhetsbrevet och ingen annan. Bara ett säkerhetsförfarande, för dig och för oss.

Avbokar nyhetsbrevet kan du också göra här, du skriver i dina uppgifter, sedan markerar du bara ”Avboka” och trycker ”Godkänn” så är det klart. Du kan även avboka dig direkt på nyhetsbrevet du får hem, längst ned till vänster finns det en knapp för det.

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev!