Vi har för dig som inte har tränat hos oss på Lotus Yoga Center tidigare, möjligheten att få prova på 1 gång för 100 kr på de pass vi erbjuder i MediYoga, MedYinYoga & Dibaze dansträning…

Vi vill dock att du hör av dig innan du tänker komma, så vi vet hur det ser ut med beläggning på passen. Vi måste i första hand se till att de som har betalat för hel terminskurs får sin träning.

Om du sedan använder bokningen via Boka direkt för att boka plats för ditt Prova På Pass; men inte kommer; så räknas ditt pass som använt; avgiften betalas inte tillbaka. Detta för att det då har gått bort möjlighet för våra ordinarie deltagare att kunna ta igen missade klasser och pass på grund av att det fanns en bokning extra där.

OBS!
Prova-på-passen gäller för klasser som är under den ordinarie termins- & veckoträningen; inte för specialpass, event, sommar-, helgklasser- eller helgkurser.

Längst ned på sidan, i högra spalten, hittar du alla uppgifter om telefon & mail.
Här på raden hittar du även en länk till sidan ”Hitta till mig” där alla våra adressuppgifter, parkeringar, kartor m.m. finns…

Välkommen!