En avstressande och balanserande helkroppsmassage med varma lavastenar som löser upp blockeringar och mjukar upp stela och ömma muskler. Hot Stonemassage ökar blod- och lymfcirkulation, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk…

Hot Stone-massage är en holistisk behandling där jag använder mig av varma lavastenar. Stenarna, lava/basaltstenar, är från vulkaniska områden i Peru, och de har en stor förmåga att lagra värme, och avger den långsamt. Stenarna innehåller även mineraler och framför allt järn, som absorberas genom huden. Stenarna är mjukt slipade och mycket behagliga. Den Hot Stone-massage jag utför, ges med 100% biologiska och högklassiga oljor från Maria Åkerberg på DermaNord.

Behandlingen
Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress, förbättra cirkulationen och på så sätt återställa balansen i kroppen. Terapeuten håller de varma stenarna i händerna och förflyttar dem med lugnande rörelser i meridianernas riktning. Stenarna blir en slags förstärkning av effekten för terapeutens händer.

Hot Stone har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger Dig ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig. Hot Stone påverkar lymfsystemet så det inte stagnerar. Ett stagnerat lymfsystem och förtjockad lyfmvätska gör att din kropp inte kan rena dig från skadliga celler och inte heller rena blodet och kroppen på ett bra sätt.

En länge efterfrågad behandling hos mig, som jag nu äntligen kan erbjuda och som vilken är ett utmärkt komplement till de olika former av massage jag ger.

Hot Stone-massage; för dig som vill ha en helhetsupplevelse för både kropp och själ…

Pris & tider för Hot Stone-massage hittar du här

Du vet väl att du kan använda ditt Friskvårdsbidrag hos oss på massage, yoga & Nia…

Välkommen!


Här två intressanta podcasts om just lymfsystemet:

Podcast 1

Podcast 2