Naturlig, 100% Biologisk Hudvård

Av erfarenhet så vet jag att vinsten med att använda biologiska hudvårdsprodukter är stor. De produkter jag använder och jobbar med är 100 % naturliga.

För att en produkt ska få kallas naturlig så behöver den bara innehålla ca. 15 % naturliga ingredienser. Det är stor skillnad mot 100 %. Så det är viktigt att ta reda på produkters totala innehåll. En produkt som innehåller naturliga ämnen, tex. vegetabiliska oljor och örter, stödjer hudens egen funktion. Många produkter innehåller ämnen som hämmar hudens egna funktioner (mineralolja ex.v.),  som tex. vid sk. ”Lypsylberoende”, och många upplever även att huden är så torr efter tex. en dusch att ”beroende” av att smörja kroppen efter varje dusch finns.

I det senare fallet är det väldigt viktigt också att se vad man använder för tvål då många tvålar har fel ph-värde. Störs pH-värdet så rubbas också hudens skyddande syramantel, dess barriär av fukt som ska skydda oss mot tex. bakterier, virus och svamp. Barriären ska även hålla kvar fukt i huden så att huden inte tappar sin smidighet och blir torr.

I mitt arbete med hud- och ansiktsrengöringar så använder jag  Rosenserien, i massagen använder jag mig av Maria Åkerberg, och jag har även ett litet sortiment av Marja Entrich, tre serier med mycket hög kvalitet och helt biologiska.

Här hittar du en video med Maria Åkerberg där hon berättar om solprodukterna

Vill du se mer om behandlingarna och priserna, gå till Avgift & Priser…

För att komma till respektive företags produktsida, klicka på loggorna nedan…

rosenserien_ny_genom


 

Här hittar du prislistan för behandlingarna