Här lägger jag upp de nyheter och erbjudanden som löpande kommer från Maria Åkerberg. Håll gärna koll på sidan så du är uppdaterat när det kommer erbjudanden och info. Är du intresserad av något på sidan, eller vill handla någon annan produkt från Maria Åkerberg, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig…


TÄVLA & VINN ÅRETS PRODUKT!

Bästsäljaren Papaya Peeling från MARIA ÅKERBERG är nominerad till Årets Produkt i Organic Beauty Awards 2018. Vi vill att alla ska upptäcka denna fantastiska peeling och ger er nu möjligheten att vinna ett eget exemplar. 

Papaya Peeling är en fantastisk peeling som smälter på huden när fukt appliceras, till exempel vid en dusch av Freshener. Det är en lyxig, dubbelverkande peeling med sockerkristaller och enzymer från Papaya som skonsamt rengör, tillför näringsrika ämnen och gör huden silkeslen. En favorit hos många som fler bör uppleva!

Papaya Peeling har lovordats från lanseringen. Ta nu chansen att vinna ditt egna exemplar eller ge den till någon du tycker om. För att vara med i vår tävling, besvara följande fråga: Vilken färg har Papaya Peeling?

Svara på frågan och tipsa gärna en kompis om vår tävling. Och du, glöm inte att rösta på Papaya Peeling som Årets Produkt i Organic Beauty Awards!
Rösta här: www.organicbeautyawards.se

Tävlingen gäller fram till den 12 april 2018.

Lycka till!