På länken nedan till vår sida hos Boka Direkt hittar du uppgifter på tider och priser för terminen. 

Inför varje terminstart har vi s.k. ”Early Birdrabatt”, en rabatt till den som anmäler sig innan kursstart. Det gör att vi kan planera vilka kurser som startar upp; och de som hjälper oss att få koll på klasserna tidigt vill vi premiera. 

Du kan när som helst under pågående termin ansluta dig till vår yoga. Inga förkunskaper behövs.
Vår yoga anpassas på individnivå.


Anmälan efter kursstart –  & resterande terminsavgift

Om du efter att kursen startat upp, en månad in på terminen eller senare, vill gå resterandekvarvarande termin, så ger vi dig ett bättre pris än det pris som är per gång/Drop-in räknat, vilket är det pris som vi utgår ifrån.
Vi ger dig alltid 10% på återstående kursavgift, på per-gång-priset räknat, om du väljer att gå hela resterande, kvarvarande termin, även på Kombikortet.


 Gå två kurser!

Vill du gå två kurser, så får du den billigaste för halva priset!

Kombikort

Med ett kombikort går du alla ordinarie klasser, måndag till fredag, Nia som yoga. Gå så ofta du vill, gå vilka klasser du vill, gå när du vill!

Om du efter kursstart, när kurserna har startat upp, eller en bit in på terminen, vill ha ett kombikort, hör av dig så räknar vi ut ett mycket bra pris på ett kombikort.

Här finns info om ”Tränandes ansvar” runt klasserna…


Kursers betalning

Om du går på kurser hos Lotus Yoga Center så är det anmälan på yoganianu@gmail.com eller till telefon 070-479 17 42 

Inbetalningar sker till
Bankgiro: 5053-2183

Swish: 070 479 17 42

Mejl: yoganianu(at)gmail.com


Ökad livskvalitet

”Jag är så tacksam för att jag hittade Friska Muskler Massage, och deltog på kursen i MediYoga för binjurarna!

För mig som fortfarande lider fysiskt av sviterna från en tidigare stresskrasch så har det varit svårt att veta vad jag ska göra för att må bättre. Ibland har det känts hopplöst att slåss mot sömnproblem, orkeslöshet, kroppslig smärta, hormonella problem och dysterhet… Men äntligen har jag hittat något som får mig att må så mycket bättre – MediYoga!

Efter MediYogan så känner jag mig stärkt, positiv, omtänksam och livsglad. Jag har fått ett lugn och en harmoni i kroppen, vilket känns helt underbart! Sömnproblemen har minskat, orken ökat, och framför allt så har livskvaliteten ökat stort eftersom jag känner mig så glad igen – som om kroppen har fyllts av kärlek!

Stort tack – det här måste jag fortsätta med!
/Ami”


Piggare, ångest försvunnit

“Blivit piggare, oro och ångest försvunnit, ingen hjärtklappning längre, huden är inte torr längre.”
/Rebecca