Här kan du läsa om vad deltagare som gått Chakraresan® både som hel terminskurs och som kortare helgyoga tycker att de fått med sig…


Andning & framsteg fysiskt & mentalt

Hej Inger och Stefan!

Mitt helhetsintryck på de två klasser jag var med på var att det var kraftfull yoga som jag  vill ha mer av. Ni ordnar fina yogahelger där jag känner mig trygg och välkommen; som alltid hos er. Jag har provat yoga på många platser och åker helst ned till er för att det ger mig mest. Hos er har jag lärt mig andas och det är ovärderligt! Framstegen jag gjort i min mentala och fysiska hälsa under de år jag gått hos er är enorma.

Under fredagens klass hade jag god närvaro och kunde förnimma mina chakran, jag kände mig jordad och grundad i mig själv. Jag upplevde att jag fick mycket energi av klassen. Samtidigt var ”skakmeditationen” vi gjorde väldigt förlösande och lämnade mig omtöcknad och sömnig. Det häftiga var att det kändes tydligt under meditationen i vilka chakran jag har mest blockering, där hade jag svårt att få flöde i rörelsen. Jag kände mycket glädje av rörelsen till musiken och som att på använda kroppen är medicin, samt att jag ger mig själv all kärlek jag kan.

Under lördagen hade jag svårt att fokusera och flög iväg med tanken många gånger. Jag hade energi som min kropp helst ville upp, ut och göra av med. Där har jag definitivt en utmaning, att inte göra av med energi så fort jag jobbar upp en buffert, utan försöka förvalta den.

Upplevde att jag fick ett klarare sinne efter klasserna, kunde ta beslut i ett par grubblade ting. Försökte även ta det lugnt och låta allt landa i kroppen. Upplevde att det öppnade upp saker i mig, kände mig både sorgsen och extra skör en tid efteråt, ev fortfarande.

Som sagt tidigare: Det är fantastiskt att ni vidareutbildar er och förmedlar nyheter frekvent. Jag känner att det finns något för alla, dvs de som endast vill andas och röra på kroppen, men även för de som kommit så långt att de vill och vågar gå djupare och hitta nya rum i sig själva. Fortsätt!

Och, jag vill alltid ha högre gong! 😄😂

 

/Trevlig helg,

kram Elsa L 🙏


En känsla av helhet

Äntligen har jag tid över att ge lite feed back på Chakrahelgen, som blev en fin och ganska kraftfull upplevelse för mig. Har haft en stressig höst, men blev så glad att just den helgen inte var inbokad på något annat. Har, lustigt nog, under senaste tiden tänkt att jag skulle behöva komma i kontakt med någon som kan ge behandling i chakrabalansering.

Då jag bodde i Indonesien för c:a 25 år sedan fick jag hjälp från en duktig kroppsterapeut som jobbade med detta. Hon var utbildad osteopat (benlära, ryggrad, etc.) och arbetade med oljor, aromaterapi och chakrabalansering. Utifrån den erfarenheten kände jag att mina chakra nog skulle behöva balanseras upp igen. Så kursen kom med exakt timing för min del.

Efter fredagspasset kände jag mig upprymd. Efter lördagspasset blev jag ganska vimmelkantig, vilket höll i sig hela dagen. Under söndagspasset upplevde jag en slags integration, som avslutades med en känsla av helhet och kontakt med mina chakra igen. En mycket positiv upplevelse, som dessutom förstärktes av gongmeditationen! Jag måste säga att ni är mycket professionella och duktiga på det ni gör och det känns fantastiskt att vi har er två här i Nynäshamn!

Upplevelsen har gett mersmak och jag vill anmäla mig till den fördjupande Chakrakursen på 9 gånger under våren, som börjar den 8 januari.

/Linda Leibing Hedén


Fantastisk helg!
Jättenöjd med allt. Proffsigt, bra med infomail innan, kände mig väldigt välkommen, ni är så lugna och fina och skapar en trygghet.
Tydligt med vad som händer, kommer att hända. En fantastisk helg helt enkelt!

/Susanne Canu