En yoga för män och för dig som tränar mycket eller har tungt arbete…

Tränar du styrketräning? Tränar du löpning? Får du skador?
Får du muskel- led- eller ligamentproblem? Svårt att få skador att läka?

Då är CoreYoga något för dig. Här har du en yogaform som är framtagen av mig, Stefan Gottberg, yogalärare och för detta joggare, vilken under min aktiva träningstid drog på mig rejält med skador.
Det var först när jag utvecklat denna yoga som alla skador försvann.

Varför behövs yoga?
När du tränar eller arbetar hårt så förkortas dina muskler. Det är ett naturligt sätt för kroppen att reagera. Med tilltagande träning och arbete, så kommer det med tiden att kunna uppstå både problem i musklerna, muskelfästen (den mest utsatta punkten) problem med menisker och rörlighet. Ju mer du tränar, ju kortare muskler, desto större risk för muskel- & ledproblem. Genom din träning eller ditt jobb så skapar du skador.

Det är inget du drabbas av. Det är långsiktig anspänning av din kropp som ger dig problem. Länge är kroppen snäll och lyckas styra upp det något så när. Med stigande ålder, ökad träning så tilltar förkortningen av dina muskler och din bindväv. Då kommer problemen. Större eller mindre skador. Skador och inflammationer som kommer tätare och tätare. Allt från spända muskler.

Det är där yogan kommer in. Genom att arbeta med att förlänga hela muskulaturen, och även den betydligt stramare bindväven, så kommer du att få längre muskler och bindväv, du blir smidigare, du blir mycket stabilare. Muskler kan du alltid påverka; oavsett ålder.

Genom Coreyogan så ökar du på genomblödningen i muskulaturen. Det innebär bättre syresättning, snabbare återhämtning, färre inflammationer i muskulaturen, bättre borttransport av slaggämnen som din kropp annars har svårare att göra sig av med, och som därmed bromsar din muskulatur och syresättning.

 

Genom CoreYogan så ökar du på styrka, din flexibilitet, hela din rörelseapparat påverkas positivt. Du ger kropp och sinne balans.

  • Både Stark och smidig
  • Rörlig och kraftfull
  • Vill du få ut mer av din träning– Komplettera med yoga och stretching
  • Styrketränar du? Träna yoga för att få ut ännu mer av din träning.
  • Löptränar du? Träna yoga för att bli smidigare, bli av med eller förebygga skador.
  • Har du problem/skador i kroppen– här får du hjälp att få kroppen i balans.
  • Ett riktigt ”hardcore-pass” för killar i alla åldrar.

Välkommen till en förändring av din kropp…

Kursen startar upp vid fem betalande anmälda


Här en länk om en hårt tränande persons resa från skador och  orörlighet
till mycket rörlig och smidig…