Här finns mail och tankar från några av de som deltagit i de olika kurser i Hormonyoga & Binjureyoga som vi haft…


 Sköldkörteln bättre

Jag är känslomässigt stabilare, minskade PMS-symtom, sover bättre, bättre sköldkörtelvärden. Jag har tagit sköldkörtelprov och fått minskad dos Levaxin.
Riklig mens har blivit normal. Ingen huvudvärk längre, bättre i axlar och rygg. Blivit bra i höfter, inte lika torr hud längre. Har fått bättre minne, har inte sköra naglar längre.

/Amanda


Mer energi- Sover bättre

Knän har blivit bra, har ej sköra naglar längre, har mer energi, sover bättre, är inte nedstämd längre, oro försvunnit. Upplever bättre balans i kroppen, mer inre styrka, fått mer fokus och inspiration till hur jag vill inrätta min framtid.

Jag hoppas verkligen fler tjejer och kvinnor hänger på hormonyogan – hade jag kommit i kontakt med allt detta när jag var yngre (jag är 63 år) hade jag kunnat bespara mig mycket lidande. Men bättre sent än aldrig!

/Linda


Ökad livskvalitet

Jag är så tacksam för att jag hittade Friska Muskler Massage, och deltog på kursen i MediYoga för binjurarna!

För mig som fortfarande lider fysiskt av sviterna från en tidigare stresskrasch så har det varit svårt att veta vad jag ska göra för att må bättre. Ibland har det känts hopplöst att slåss mot sömnproblem, orkeslöshet, kroppslig smärta, hormonella problem och dysterhet… Men äntligen har jag hittat något som får mig att må så mycket bättre – MediYoga!

Efter MediYogan så känner jag mig stärkt, positiv, omtänksam och livsglad. Jag har fått ett lugn och en harmoni i kroppen, vilket känns helt underbart! Sömnproblemen har minskat, orken ökat, och framför allt så har livskvaliteten ökat stort eftersom jag känner mig så glad igen – som om kroppen har fyllts av kärlek!

Stort tack – det här måste jag fortsätta med!

/Ami


Mycket bättre

Hjärtklappning försvunnit, bättre minne, minskad nedstämdhet, oro och deppighet. Känslomässigt stabilare, minskad irritationskänsla.

/Camilla


Piggare

Piggare, sover bättre och hjärtklappningen har försvunnit.

/Susanne


Ångest försvunnit

“Blivit piggare, oro och ångest försvunnit, ingen hjärtklappning längre, huden är inte torr längre.”
/Rebecca