Qi-gongyoga; en helt ny yogaklass hos Lotus Yogacenter. En klass där du får både en genomarbetande yoga och ett långt avslappnande gongspel som ytterligare återhämtning…

Vårterminen 2020 öppnar vi upp för en helt ny klass där vi tar ett kinesiskt fokus; och då dels på Qi; energin i kroppen hur den påverkas via meridiansystemet och som avslut på klassen ett längre avslappnande gongspel. Det är ur TCM; Traditionell Kinesisk Medicin; som till exempel akupunktur, meridianer, yinyoga och i viss mån gongar har framkommit.

Vi lägger i den här kursen ett fokus på att få Qi i balans genom den yoga vi använder för att påverka meridianer och vagusnerven, arbetar med att få brister i Qi att stärkas och balanseras. Och som en regelbunden och ingående del så finns även en Gongjourney där du får bada kropp och sinne i pulserande våglängder från gongarna.

Våglängderna från gongarna påverkar hjärnans Hz-tal och de påverkar vagusnerven; kroppens viktigaste nerv för vårt välbefinnande. Genom kombinationen med riktad yoga för meridiansystemet och gongarnas kraftfulla påverkan under en längre session; så får du en djupgående vila.

Det här är en yoga för en grundläggande relax och avkoppling…

Kursen är på onsdagar mellan kl.16.30 – 17.30. Det är tänkt till ungefär lika delar yoga och Gongjourney.
Det är som med de övriga klasserna ett antal av minst sex deltagare för kursstart.

Den här kursen finns tillsammans med våra andra kurser på Boka Direkt

 

Läs gärna mer om gongspel på sidan om vår GongJourney.

Våra klasser i yoga, Nia och Gong under terminen hittar du här…

 

Välkommen!