Kurs i Yoga & i Inre Ledarskap för ett eget balanserat liv…

Vi har under några terminer haft flera förfrågningar om vi skulle kunna ordna någon kurs utomlands i yoga. Det är också något som har legat i vårt eget intresse att kunna få göra; att kunna få erbjuda det…

Nu har jag varit och tittat på ett mycket trevligt, välskött och servicevänligt ställe en bit ifrån Barcelona i Spanien. Nu är det dags för vår första resa; en kurs i  ”Yoga & Inre eget ledarskap för ett balanserat liv”! Det kommer att bli ett koncept där det blir en Yoga- & Självutvecklingsresa. Det behövs inga som helst förkunskaper för att delta på denna kurs…

Jag; Inger Lindell;är MediYogaterapeut och Yinyogalärare samt MedYinyogaterapeut. Jag arbetar med kroppslig och själslig hälsa och näring, och är även spa- och massageterapeut med fler olika inriktningar.

Detta upplägg kommer jag att göra ihop med Susanne Canu; vilken arbetar med seminarier i personlig utveckling. Susanne är välrenommerad Coach, Ledarutvecklare och Mindfulness-instruktör. Susanne har stor vana med stresshantering och  personer med utbrändhet.


YOGAN
Vår yoga är MediYoga och Yinyoga, samt en blandning av dem; som vi vävt ihop i en underbar mix som vi kalla MedYinyoga; det bästa från två världar. Det är en grundläggande och fundamental yoga; vi tränar inte för att bli akrobater eller cirkusartister. Vi gör vår yoga i alla leders rätta riktning, inga felbelsatningar av lederna. MedYinYogan har med sitt genomarbetade koncept väldigt positiv påverkan på muskulatur, men allra viktigast är; fascian. Det är där många har sina stora problem när det gäller smärta och framför allt då vid tex fibromyalgi.

Man skulle kunna säga att MedYinyoga är en lite mer vässad form av Medicinsk Yoga då den arbetar som Medicinsk Yoga men även tar med de stora stråken av fascia, där mycket smärta och orörlighet sitter. Vi gör genom Medyingyogan människor rörliga och rörligare samt skapar lugn och återhämtning. Läs gärna om den feedback vi har på vår yoga…

Du behöver inte ha någon som helst förkunskap i yoga. Det är en yoga som vänder sig till dig som vill ha lugn och balans. Medyinyoga arbetar med fascia/bindväv för att få läkning, få bort stelhet, öka på eller behålla rörlighet.  Vi gör en yoga på din och din kropps egna villkor.

UPPLÄGGET
Vi börjar morgonen med yoga- & meditation, frukost och workshops fram till lunch.
Sedan fritid för egna aktiviteter på eftermiddagen tex; sol, bad, läsa, shopping, reflektion mm.
(En dag ingår en eftermiddagsutflykt).
Vi samlas igen till middagen och avslutar kvällen  med middag, workshops och lugn avslappnande yoga & meditation.


BOENDET

Pris för kost & logi, frukost och middag, 7 nätter;

  • Trippelrum: 4175 kr 
  • Dubbelrum: 5525 kr

Priserna ovan inkluderar även en utflykt till Buddhatemplet vid Sitges en av dagarna

VIKTIGT; ingen bokar flyg förrän de fått klartecken om att kursen blir av. Att vi fått in tillräckligt antal som har bokat sig. 

KURS & KURSPRIS/ EARLY BIRD

Kurspris i Yoga & Inre Ledarskap:

Early Bird-pris gäller vid anmälan senast 10 juli:  4950 kr,
Anmälan efter 10 juli; 5950 kr


RESAN

Datum/vecka för denna resa kommer att ligga i vecka 40;
måndag 30/9  kl.16.00 – Söndag 6/10  kl. 22.00, och hemresa måndag.

 

Flygresa bokar du själv till Barcelona, vi hjälper gärna till med samåkning.
Inger och Susanne åker med Norwegian om du skulle vilja åka med dem och åka tillsammans med oss…

 

KURSEN
Platserna är begränsade till en mindre grupp denna första gång. Denna resa kan det röra sig om sex till nio deltagare förutom oss kursledare.

Skulle du vara intresserad av en utvecklande yogaresa; boka gärna in den veckan i din kalender.

Välkommen till en välgörande & utvecklande resa för kropp och själ!

Hälsar
Inger & Susanne