CORONAN…
Lotus Yogacenter följer löpande Folkhälsomyndighetens information om Corona-viruset.


REGLER RUNT HUR VI MÖTS
För att det skall fungera runt vår verksamhet med både behandlingar hos Friska Muskler Massage samt på Lotus Yogacenter så har vi för ökad trygghet hos våra kunder och deltagare följande regler; läs längre ner om våra regler och restriktioner vid resor…

HANDTVÄTT & SPRITNING
Direkt du kommer till en behandling eller en kurs så tvättar du händerna i ca 20-30 sek; både med först tvål och vatten; därefter handsprit. Då eliminerar vi där både bakterier och virus.

HYGIENISKA MATTOR

Av hygieniska skäl har vi alltid tvättbara yogamattor. Deltagare får gärna ha t.ex. egen matta/ullmatta. Vi har möjlighet att ha runt 8-10 ullmattor för lagring hos oss.

 • Vi spritar alla yogamattor, handtag, kranar m.m. innan varje klass.
 • Hostningar & Nysningar gör vi i armveck.
 • Vi håller avstånd; avstår och undviker från nära kontakt.

KARENS samt REGLER RUNT RESOR & FÖRKYLNINGAR

 • KARENS, RESOR ANNAN ORT ELLER UTOMLANDS
  Har du varit på resa till och stannat på annan ort eller utomlands; besökt människor du inte träffar ofta; så har vi en regel om karens på en vecka från träningen och massagen. Har du gjort resa utomlands har vi en karens från träning och massage på 14 dagar. Detta för alla deltagares och lärares säkerhet.
 • Vi ber dig som upplever att du eller dig närstående har/har haft vanliga förkylningssymptom såsom hosta, nysningar och rinnande näsa; att då stanna hemma. Alltså exakt samma regler som vi haft tidigare i vår verksamhet.
 • Har du möjlighet så testa dig gärna och se om det var covid du hade…

Om du tagit en vaccination; vänta i 14 dagar innan du tar en behandling

UTOMLANDS RESA SAMT VISTELSE I UTSATTA ELLER SMITTADE RESP. RISKOMRÅDEN I SVERIGE BOENDE PÅ HOTELL ELLER I ANNAN BOSTAD ÄN DEN EGNA SAMT EGEN KARANTÄN VID FÖRKYLNING

Vi har som säkerhetskrav att du som vistats utomlands eller har varit sjuk; har en ”egen-karantän” och avvaktar och avstår med att gå på yoga, Dibaze eller massage hos oss tills du har passerat inkubationstiden på minst 14 dagar från hemkomsten av din vistelse utomlands och minst en vecka efter det att du är fri från din förkylning. Samt detta gäller även om du befunnit dig i något riskområde i Sverige eller bott på hotell, varit i annat län eller landskap, bott på eller i boende som inte är ditt eget skattebokförda boende. Har du eller närstående en förkylning- eller förkylningskänning i övrigt; så är det en vecka självkarantän från yogan; om man inte har testat sig själv för covid19 och få besked om att man inte har/har haft covid19.

AVBOKNINGAR
Under terminerna är det av yttersta vikt att du som inte kommer på en behandling eller Yoga/Dibaze-klass avbokar din tid respektive plats; då kan vi på din tid få in en ny kund och på yoga/Dibazeklassen kan vi anpassa utrymmet med större mattavstånd.

TID VID AVBOKNING AV YOGA & DIBAZE
Under coronan så har vi så att du kan avboka så kort som 60 min innan yoga och Dibaze kurs.

AVBOKA BEHANDLING
Under coronan så gäller vanliga regler. Behandling avbokas senast kl.08.00 behandlingsdagen. Vid senare avbokning gällande regler om gängse taxa.


FÖRÄNDRINGAR OCH KONTAKT

 • Vi meddelar på hemsidan i högra respektive nedre spalten samt via mail om det skulle bli förändringar i våra öppethållande eller om något händer.
 • Kontakta oss genom att maila till yoganianu@gmail.com om du har frågor och tankar.
 • Vill du ha egen matta så tar du med dig; lägger den på befintlig matta
 • Du kan lägga en egen handduk/filt på befintlig matta

Detta av grundläggande respekt för dina medtränande, deras familjer, ledare inom yoga och Dibaze och din massageterapeut samt för dig själv

VI HÅLLER AVSTÅND
Vi håller avstånd i salen när vi går in och ut; vi hostar i armvecket om vi måste hosta till under klass; samt när vi avslutar en klass så ger vi utrymme genom att vi bara är en eller två i omklädning eller i hallen…

Du är hjärtligt välkommen till din behandling, eller på Yoga och Dibaze-kurs