CORONAN…
Först av allt vill tacka alla våra fantastiska kunder och deltagare för att ni tar ansvar genom att ni avbokar behandlingar och träningen hos oss vid minsta känning av förkylning/influensasymtom hos er själva eller hos era närmaste! Det har känts så bra för oss!

Vi vill också från hjärtat tacka alla för den support vi får i denna ansträngda tid genom att ni handlar presentkort och produkter hos oss, kommer på behandling, kommer på de anpassade Yogaklasserna eller är med på ”Live-Yogan”.

För oss är det vara skillnaden mellan att vi försvinner eller finns kvar…

Vi på Lotus Yogacenter följer löpande Folkhälsomyndighetens information om Corona-viruset.


REGLER RUNT HUR VI MÖTS
För att det skall fungera runt vår verksamhet med både behandlingar hos Friska Muskler Massage samt på Lotus Yogacenter så har vi för ökad trygghet hos våra kunder och deltagare följande regler; läs längre ner om våra regler och restriktioner vid resor…

HANDTVÄTT & SPRITNING
Direkt du kommer till en behandling eller en kurs så tvättar du händerna i ca 20-30 sek; både med först tvål och vatten; därefter handsprit. Då eliminerar vi där både bakterier och virus.

  • Vi spritar alla yogamattor, handtag, kranar m.m. innan varje klass.
  • Hostningar & Nysningar gör vi i armveck.
  • Vi håller avstånd; avstår och undviker från nära kontakt.

AVBOKNINGAR
Under terminerna är det av yttersta vikt att du som inte kommer på en behandling eller Yoga/Dibaze-klass; avbokar din tid respektive plats; då kan vi på din tid få in en ny kund och på yoga/Dibazeklassen kan vi anpassa utrymmet med större mattavstånd.

TID VID AVBOKNING AV YOGA & DIBAZE
Under coronan så har vi så att du kan avboka så kort som 60 min innan yoga och Dibaze kurs.

AVBOKA BEHANDLING
Under coronan så har du senaste avbokning 2 timmar innan behandling


FÖRÄNDRINGAR OCH KONTAKT

  • Vi meddelar på hemsidan i högra respektive nedre spalten samt via mail om det skulle bli förändringar i våra öppethållande eller om något händer.
  • Kontakta oss genom att maila till yoganianu@gmail.com om du har frågor och tankar.
  • Vill du ha egen matta så tar du med dig; lägger den på befintlig matta
  • Du kan lägga en egen handduk/filt på befintlig matta
  • Vi ber dig som upplever att du eller dig närstående har/har haft vanliga förkylningssymptom såsom hosta, nysningar och rinnande näsa att stanna hemma. Alltså exakt samma regler som vi haft tidigare i vår verksamhet.
  • Lotus Yogacenter & Friska Muskler Massage tar sig rätten att fråga och kontrollera samt avråda från besök hos oss; om vi misstänker att någon kan ha besökt eller varit på resa till/där vi är oroliga för att ett smittoläge kan finnas.
  • Har du möjlighet så testa dig gärna och se om det var covid du hade…

UTOMLANDS RESA SAMT VISTELSE I UTSATTA ELLER SMITTADE RESP. RISKOMRÅDEN I SVERIGE BOENDE PÅ HOTELL ELLER I ANNAN BOSTAD ÄN DEN EGNA SAMT EGEN KARANTÄN VID FÖRKYLNING

Vi har som säkerhetskrav att du som vistats utomlands eller har varit sjuk; varit i kontakt med anhöriga eller andra personer som du normalt inte dagligdags har en kontakt med; vare sig det är inom- eller utomhus; har en ”egen-karantän” och avvaktar och avstår med att yoga, Dibaze eller massage hos oss tills du har passerat inkubationstiden på minst 14 dagar från hemkomsten av din vistelse utomlands och minst en vecka efter det att du kanske besökt eller träffat släkt, vänner enligt ovan; samt detta gäller även om du befunnit dig i något riskområde i Sverige eller bott på hotell, varit i annat län eller landskap, bott på eller i boende som inte är ditt eget skattebokförda boende. Har du eller närstående en förkylning- eller förkylningskänning i övrigt; så är det en vecka självkarantän från yogan; om man inte har testat sig själv för covid19 och få besked om att man inte har/har haft covid19.

Detta av grundläggande respekt för dina medtränande, deras familjer, ledare inom yoga och Dibaze och din massageterapeut samt för dig själv

VI HÅLLER AVSTÅND
Vi håller avstånd i salen när vi går in och ut; vi hostar i armvecket om vi måste hosta till under klass; samt när vi avslutar en klass så ger vi utrymme genom att vi bara är en eller två i omklädning eller i hallen…

Du är hjärtligt välkommen till din behandling, eller på Yoga och Dibaze-kurs