Andrum Helgyoga är vårt koncept på en yoga-weekend; klasser över en helg; fredag, lördag, söndag. Vi har där helgen 17-19 juni som ett upplägg. Det finns möjligheten att gå alla tre dagarna;  eller välja någon enstaka dag…

Återhämtning och avslappning i kropp och sinne!

Andrum är något vi tidigare har haft i anslutning till jul och nyår; alltså där i uppehållet mellan terminerna. Nu lägger vi prov ett Andrum även mellan vårens och höstens terminer ett Andrum Sommar. Vi vill se om det finns intresse för en specialyoga även sommartid. 


FOKUS
Alla klasser i Andrum kommer att arbeta med ett visst fokus i yogan; olika för olika dagar. Det kan vara fokus för kropp eller fokus för sinne; eller båda; samt att stärka och aktivera hela kroppen. Uppläggen skiljer sig där lite mot under terminens yoga

Grunden i alla klasser är MediYogan och YinYogan, men vi väver även in andra stärkande och välgörande rörelser och ställningar.


FREDAGSKLASSEN
har fokus på att integrera den vecka du haft; landa ner i kroppen, låta kropp och sinne få slappna av och göra dig redo för helgen. Fysiskt så lossar vi upp kroppen nerifrån fötterna, ben, höfter bäcken, rygg – där vi alla ofta har mycket spänningar.


LÖRDAGSKLASSEN
en morgonklass där det är fokus på att mjukt väcka upp kroppens muskler och leder,stilla sinnet så du får landa i dig själva. Fysiskt lossar vi även upp spänningar i bröstkorgen/övre delen av ryggraden och upp mot nacken, övningarna jobbar också på att stärkande på immunförsvaret. Efter klassen så står en smoothie och väntar på dig. 


SÖNDAGSKLASSEN
vi ses på eftermiddagen och gör ett pass som fördjupar din grundtrygghet, tilliten och din innersta intention.

Fysiskt så jobbar vi igenom hela kroppen  med en längre vila till gongarnas vibrationer vilket ger återhämtning och integrering av alla övningar. 

MediYoga och YinYoga är mjuka yogaformer som släpper på spänningar, stärker upp kroppen och skapar balans.

ANDRUM är för dig som kanske vill ha just ett andrum i vardagen eller inför semestern för en mjukare start eller en lugnande avrundning eller förberedande på en arbetsvecka.

Det är en yogahelg med ett par timmars yoga och meditation under fredag-lördag-söndag; i fall man vill ha ett yogatillfälle samt att man även har möjligheten till att kunna få en lite längre sammanhängande träning. Klasserna har stilla upplägg samt stilla meditationer…

Vid för få anmälningar startar inte kursen upp…

Hjärtligt välkommen!

TIDER FÖR ANDRUMYOGA 17-19 juni

Fredag:  18.00 – 20.00
Lördag:  08.30 – 10.00
Söndag: 17.00 -19.00

PRISER FÖR ANDRUMYOGA

Fredag:   295 kr
Lördag:   295 kr    (Inklusive färsk smoothie)
Söndag:  295 kr

PRIS FÖR HELA HELGEN

 3 ggr:695 kr


ANMÄLAN

  • Senaste anmälan till Andrum är måndag 13/7
  • Betalning av avgift i samband med anmälan/bokning
  • Anmälan är bindande

Mej: yoganianu@gmail.com
Tel: 070 479 17 42