Rabatter- & kurserbjudanden för Yoga & Dibaze

Inför varje terminsstart så har vi fram till ett visst slutdatum kraftigt rabatterade priser på våra kurser; s.k Early Birdrabatt!


Efter det datumet, när terminen startat, och om du då vill gå avslutande del på terminen, så räknar vi ut grundpriset på det antalet gånger som är kvar, och på det priset erhåller du då 10%.
Vill du ha ett kombikort efter det att terminen startat upp,  ett kort där du går obegränsat antal gånger på klasser under ordinarie termin, så räknar vi fram ett förmånligt pris på det åt dig. Du hör av dig till Inger där på 070-479 17 42 eller på yoganianu(at)gmail.com 

Välkommen!


Vill du gå två kurser per vecka; tag kontakt med oss så räknar vi fram ett bra pris där…

Här kan du läsa vad deltagare har tyckt om våra kurser…

Nedan ett mindre utdrag av synpunkter från sidan…


Ökad livskvalitet

Jag är så tacksam för att jag hittade Friska Muskler Massage, och deltog på kursen i MediYoga för binjurarna!

För mig som fortfarande lider fysiskt av sviterna från en tidigare stresskrasch så har det varit svårt att veta vad jag ska göra för att må bättre. Ibland har det känts hopplöst att slåss mot sömnproblem, orkeslöshet, kroppslig smärta, hormonella problem och dysterhet… Men äntligen har jag hittat något som får mig att må så mycket bättre – MediYoga!

Efter MediYogan så känner jag mig stärkt, positiv, omtänksam och livsglad. Jag har fått ett lugn och en harmoni i kroppen, vilket känns helt underbart! Sömnproblemen har minskat, orken ökat, och framför allt så har livskvaliteten ökat stort eftersom jag känner mig så glad igen – som om kroppen har fyllts av kärlek!

Stort tack – det här måste jag fortsätta med!

/Ami


Bättre från kol

Tack vare MediYoga kan jag leva ett normalt liv. Jag har kol, och kunde inte gå i trappor, inte upp för backar, inte simma, inte dansa.
Men det kan jag i dag! Så jag är så glad att jag vågade prova hos Friska Muskler Massage, Inger Lindell o Stefan Gottberg, underbara människor!

Tack till Er båda!

Anita Walderin


 Smärtfri

Redan i skolan förstod jag att jag var mer smärtkänslig än mina kamrater, jag fick nästan outhärdliga smärtor i skelettet när vi under gymnastiklektionen skulle ligga på golvet och utföra rörelser, i vuxen ålder har förstått att det var benhinnorna som gav dessa smärtor.
Senare i livet har det mer eller mindre i olika perioder tillkommit de flesta symtom som stämmer in på fibromyalgi och som en mycket hånfull läkare gav som preliminär diagnos vid ett utav mina många läkarbesök för att ev kunna få lite lindring.

Jag har haft mycket besvär med sömnen pga smärtor har prövat allt som står till buds när det gäller läkemedel så som olika antidepressiva både de moderna och av äldre sort så som Tryptisol som var det senaste. Tyvärr så ger de biverkningar som var svåra att stå ut med och som gjorde min trötthet än värre.

Under åren har jag i perioder försökt träna bort värk och trötthet och visst har det stärkt mig fysiskt men först när jag kom i kontakt med MediYoga började det hända saker även med den mentala biten som jag vet är avgörande vid smärtlindring och jag är helt övertygad om att det är helheten i MediYogan som ger resultat.
Inger och Stefan kan intyga i vilket dåligt skick jag var när jag kom till dem och samtidigt var jag ganska deprimerad pga att aldrig få sova en hel natt utan vakna av smärta eller ”sveda” som inte är ovanligt vid fibromyalgi!

Idag lever jag nästan helt utan smärtlindring, sover gott de flesta nätter och är betydligt rörligare samt är mycket mer medveten om min kropp och vad som är bra för den.
Jag önskar att sjukvården kunde se vilket bra komplement detta är i många vårdsituationer!

Mvh Marite