f2f2f2

f2f2f2

Efter avslutad vårtermin i maj kommer Lotus Yogacenter att ha yoga- och Dibazeklasser som sommarträning under juni. Sommarträningen pågår från 1/6 till 30/6.

Välkommen!

Under juli och början augusti kommer vi eventuellt att erbjuda någon extra sommarklass. Där är det väder, tid och deltagarintresse som avgör. Dessa klasser kommer då komma ut med kortare varsel…


Här ovan kan du boka samt kolla hur det ser ut med återbud…

DROP-IN
Sommarklasserna är fullbokade till stor del; vissa onsdagar finns det möjlighet till drop-in. Men håll gärna koll på Bokadirekt; då det kan komma avbokning med kort varsel.


KLASSERNA
Det är ett minimum på fem betalande anmälda för uppstart av klass. Är du intresserad av sommarträningen; kom in med din anmälan så fort som möjligt; så får vi som arrangör en överblick av intresset och om det kan bli uppstart.

ANMÄLAN
Det är anmälan med avgift till alla klasser. Anmälan skall direkt följas av erlagd avgift. Anmälan utan inkommen avgift registreras ej. Betalning via Swish eller bankgiro. Se längst ned på sidan för uppgifter. Skulle klass inte starta upp betalas avgiften tillbaka direkt. Lotus Yogacenter kommer att skicka ut nyhetsbrevet med info om när det öppnas upp för att kunna göra sin anmälan på Bokadirekt och inbetalning kan då göras direkt i samband med anmälan.


DROP-IN
Drop in fungerar när det är minst fem startande som har betalt kursavgift; och då bara i mån av lediga platser. Alltid reservation för drop-in då kursdeltagare har företräde. Betalning via Swish eller bankgiro; se längst ned på sidan.


HYGIEN
Vi har fortfarande samma höga krav hygien; och då med obligatorisk handtvättning med tvål och handsprit när du kommer till träningen. Vi alkospritar alla mattor, handtag, toaletter m.m. innan varje klass. Vi håller alla korrekt avstånd från varandra både vid in- och utpassering.
Läs här om våra regler.