Välkommen till en ny termin i yoga- & Dibaze!

Lotus Yogacenter startar vårterminen den 17/1 och terminen pågår till 25/5

Skulle du vara intresserad av att gå resterande termin; så får du 10 % av grundpriset på de återstående gångerna.

Du kan när som helst under pågående termin ansluta dig till våra kurser i yoga och Dibaze. Inga förkunskaper behövs. Vi har Mediyoga (Medicinsk Yoga) samt vår egen Medyinyoga. Bägge är lugnande, stabiliserande och skapar både styrka och rörlighet. All vår yoga samt Dibaze anpassas på individnivå, du jämför dig inte med någon, det är din kropp som bestämmer Din yoga.

Vi som yogaterapeuter på Lotusyogacenter har medicinsk utbildning. Vi har kunskap om hormonsystemets funktioner, dess på- & inverkan på våra kroppar och sinnen. Vi har kunskap om muskler, leder och fascia; allt det som påverkar vår rörlighet; kroppens nervsystem och därmed kroppens största och viktigaste nerv. Medyinyoga är en mycket effektiv, lugn men kraftfull blandning av MediYoga & Yinyoga. Läs mer om våra Yogaformer här.

Vi har inriktningen på kurser i yoga och Dibaze över termin, men har även drop-in i möjlighet av plats. Drop-inpriset är 220 kr för yoga/minuter och 160 kr för Dibaze/60 minuter. Vill intresserade gå termin/resterande termin så blir priset lägre. Är du intresserad av att gå hel/fortsatt del av termin så hör av dig till oss på mail eller telefon.

VÅRTERMINENS KURSER
Här nedan de kurser vi erbjuder inför vårterminen. Det behövs ett minimum av 6 startande i varje kurs för uppstart.
På tabellen under den kan du se vilka kurser som redan är klara för uppstart.

VÅRTERMINEN 2022

DAGKLOCKANKURSLÄRARE
Måndag18.30-20.00MedyinyogaStefan
Tisdag14.30-16.00MediyogaStefan
Tisdag 18.00-19.00DibazeInger
Tisdag19.20-20.50MediyogaInger
Onsdag18.30-20.00Yoga med GongStefan
Torsdag17.30 – 18.30DibazeInger
Torsdag19.20-20.50MedyinyogaInger

KLASSER KLARA FÖR UPPSTART

Klasser som i skrivande stund den 5/1 är klara för uppstart med minimum sex eller fler deltagare. De klasser som är fullbokade går det att ställa sig på återbudsplats på; utifall någon där lämnar återbud.

Mail: yoganianu@gmail.com
Telefon: 070 479 17 42

KURSPRISER, RABATTER & GÅNGER

  • Kursprisernas grundpris är baserat på drop-inpris minus tio procent. Du får alltså 10 % på resterande kursgånger som är kvar på terminen. Gör du anmälan och betalning innan terminen startar får du 20 % på terminssumman.
  • Vill du gå två kurstillfällen per vecka så får du 30 % på grundpriset
  • Redan inställda tillfällen i yoga & Dibaze, (då vi är på kurs/bortresta ) är borträknade från priset. Se dessa tillfällen nedan i tabellen.

Alla klasser betalas in på Swish 070-479 17 42, eller bankgiro: 5053-2183

Tänk på att anmäla dig via Bokadirekt även till drop-in; då har vi koll på hur många deltagare som kommer samt hur många platser som finns tillgängliga…

INSTÄLLDA KURSTILLFÄLLEN
Under terminen så kommer vissa gånger att vara inställda; och det är de gånger vi är på kurs eller bortresta. Dessa gånger är borträknade ur terminsavgiften.

DAGTIDINSTÄLLT
MÅNDAG
Medyinyogakl.18.3021/3, 8/4
TISDAG
Mediyogakl.14.3022/3
Dibazekl.18.0015/2, 22/3
ONSDAG
Medyinyogakl.18.3023/3
TORSDAG
Dibaze kl.17.3010/2, 17/2, 24/3, 4/4
Medyinyogakl.18.5024/3, 4/4

TANKAR FRÅN YOGAN…

Kunniga & seriösa

Hej Inger & Stefan,
Det är en stor glädje att komma till era klasser!
Allt runtomkring ”klassen” är så proffsigt och ambitiöst ordnat. Allt från att komma i tid, ytterkläder, små svarta korgar att lägga sina personliga saker i, till att inte dunsa bolstern i golvet, ”comfort feeling”

Det är upplevelse i bästa Feng Shui. (För de som känner stress och utbrändhet kan man lära sig att struktur och ordning skapar lugn).
Lördagens klass var lugn + meditation. Idag mer yin yoga och meditation.
För mig personligen så vill jag gärna ha yinyoga och meditation.

Första klassen som jag gick i somras var rätt krävande och efteråt mådde man så bra. Då var oxå flera av mina vänner med.

Tex Stefan, du visade, efter klassen, hur man andas med magen.
Ingen av oss hade någonsin upplevt att någon yogalärare instruerat oss.
Meditationen med Sat Nam & Gongarna är härlig!
Vill passa på att säga att ni är så bra på att berätta inför, under och efter en rörelse! Och kunniga & seriösa på yoga moves!

Ni är underbara både två!
Jag kommer att fortsätta sprida erat fina arbete till mina vänner, som mestadels har landställen på Södertörn.

/Hälsningar
Anna S


Ökad livskvalitet

”Jag är så tacksam för att jag hittade Friska Muskler Massage, och deltog på kursen i MediYoga för binjurarna!

För mig som fortfarande lider fysiskt av sviterna från en tidigare stresskrasch så har det varit svårt att veta vad jag ska göra för att må bättre. Ibland har det känts hopplöst att slåss mot sömnproblem, orkeslöshet, kroppslig smärta, hormonella problem och dysterhet… Men äntligen har jag hittat något som får mig att må så mycket bättre – MediYoga!

Efter MediYogan så känner jag mig stärkt, positiv, omtänksam och livsglad. Jag har fått ett lugn och en harmoni i kroppen, vilket känns helt underbart! Sömnproblemen har minskat, orken ökat, och framför allt så har livskvaliteten ökat stort eftersom jag känner mig så glad igen – som om kroppen har fyllts av kärlek!

Stort tack – det här måste jag fortsätta med!
/Ami”