Maria Åkerberg- & Holistic-info endast till mina kunder

Jag får ofta frågor om produkterna jag får; och jag har förmedlat min kunskap; men jag får inte alltid försäljningen av produkten. Så jag väljer nu att ge ut min kunskap till mina trogna kunder; de som köper och handlar hos mig..

Min kunskaps-info om Maria Åkerberg-  och Holisticprodukter

Min försäljning av hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg samt försäljningen av Holistic har haft en vikande trend på grund av att allt fler väljer att handla på nätet än lokalt; vilket gör att jag nu har valt att begränsa mitt sortiment av Maria Åkerberg- samt Holisticprodukter.

Mina utbildningar till Ekologisk hudterapeut samt mina utbildning  inom hudvård och kosmetik hos Maria Åkerberg ligger i storleksordningen dryga 100.000 kr; så jag ser inte det som rimligt längre att jag ger av min kunskap och information på produkter jag inte längre kan sälja i mitt företag när kunder allt mer väljer företag med nätförsäljning.

Om jag ger tidigare kunder råd och info men inte får sälja något så blir det  Apotea och andra näthandlare som då får min kunskap och utbildning gratis. 

Jag måste alltså värdera min kunskap och min tid högre; inte skänka bort
all den kunskap jag betalat dyrt för till konkurrerande företag.

Det innebär att jag nu inte längre väljer att tillhandahålla min rätt gedigna kunskaps- och produktkännedom, samt service och information på  Maria Åkerbergs samt Holistic-produkter mer än till dem som handlar från mig.

Jag prioriterar mina kunder, min tid, samt att jag värderar mitt kunnande och de stora summor jag har lagt ner i mina utbildningar

Jag får nu hänvisa de som handlar via Internet att kontakta sin försäljare där för att få sin fullödiga produktinformation.

De kunder som handlar hos mig får självklart all min kunskap om produkterna.


Jag kommer alltså att ha kvar ett stort grundutbud på Friska Muskler Massage; men begränsar grundutbudet på Lotus Yogacenter; men tar där med mig produkter till Lotus Yogacenter från min praktik vid beställning.

PRAKTIKEN, BEHANDLINGAR & FÖRSÄLJNING
På min praktik, till ansiktsbehandlingar och massagen så använder jag Maria Åkerbergs produkter till och på mina kunder; och har där kvar min försäljning av Maria Åkerbergs- och Holistics sortiment…
Välkommen!

Jag är auktoriserad återförsäljare för Maria Åkerbergs 100 naturliga produkter. I min butik på Nynäshamns Sjukhus (direkt höger i entrén) så har jag ett stort grundsortiment av Maria Åkerbergs produkter. Det som mot förmodan inte skulle finnas inne; det tar jag hem på någon dag…

Ovan min butik där jag säljer Maria Åkerberg, C/o Gerd samt även näringstillskott från bl.a. Holistic

Jag använder uteslutande ekologiska produkter; och mestadels MÅ-produkter i mina Pure Cell Treatment, massage, spa& hudbehandlingar. Jag är noga med att själv vilja ha det renaste och bästa till min hud; och jag vill även att mina kunder skall få samma kvalitet på hudprodukter och upplevelse under sin behandling hos mig…

Du är hjärtligt välkommen att titta in i min butik eller komma på en för kropp och själ skön välgörande behandling…

Här hittar du mig och min lokal på Nynäshamns Sjukhus Idunvägen 1…