Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är andrum_ny_2022_line-1024x371.png

ANDRUM 2 – 4/12 2022

Andrum Helgyoga är vårt koncept på en yoga-weekend. Det är tre klasser över en helg; fredag, lördag, söndag. Ett Andrum i dagen och i livet för dig som kanske behöver ha lite återhämtning; få ladda själen; mjuka upp kroppen, släppa på spänningar.

Det finns möjligheten att gå alla tre dagarna;  eller välja någon enstaka dag. Eventuellt kommer någon av Andrum att ha gongmeditation.


ANDRUM DECEMBER
Ett Andrum är inplanerad 2-4 dec 2022 för den som är intresserad och kanske vill planera in det i sin kalender.  Våra Andrum brukar ha ungefär följande upplägg.

ANDRUM HELGYOGA!
Återhämtning och avslappning i kropp och sinne!
Alla klasser kommer att arbeta med ett visst fokus i yogan; samt att stärka och aktivera hela kroppen. Grunden är vår Zensitive yoga samt även inslag av MediYogan och YinYogan.

 • Fredag kväll
 • Lördag morgon samt
 • Söndag morgon
 • Man kan välja att gå hela helgen eller enstaka klasser.
DATUMDAGKLOCKSLAGAVGIFT
2/12Fredagkl. 18.00-20.00295 kr
3/12Lördagkl. 09.00-11.00295 kr
4/12Söndagkl. 09.00-11.00295 kr
Avgift hel helg695 kr

Andrum Yogahelg i december kommer ha sitt fokus på Psoasmuskeln, Vagusnerven och Posturala hållningskedjan.

PSOAS, VAGUS & HÅLLLNINGSKEDJAN
Jag; Inger, går en fördjupningsutbildning runt psoasmuskeln, vagusnerven samt postural träning; vilket är den djupa hållningskedjan; som när den är aktiverad håller oss i en rak hållning utan att vi måste anstränga våra yttre muskler.


 • Senaste anmälan till Andrum är söndag 27/11 och senast kl.21.00
 • Betalning av avgift i samband med anmälan/bokning
 • Anmälan är bindande
 • Minst sex med avgift anmälda för uppstart på respektive dag.
 • Startar inte klass upp; återbetalas avgiften direkt.

Återhämtning och avslappning i kropp och sinne!

Andrum är något vi lägger in då och då under terminerna om tillfälle ges. Ibland kommer de med kortare varsel när vi känner att det ligger rätt i tiden med ett Andrum. Skulle du vara intresserad av Andrum Helgyoga gå gärna ut här på sidan och kolla då och då; eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev; vilket är gratis; så får du info direkt hem när det är dags.


FOKUS
Alla klasser i Andrum kommer att arbeta med ett visst fokus i yogan; olika för olika dagar under helgen. Det kan vara fokus för kropp eller fokus för sinne; eller båda; samt att stärka och aktivera hela kroppen. Uppläggen skiljer sig där lite mot under terminens yoga

Grunden i alla klasser är Zensitiveyogan, MediYogan och YinYogan, men vi väver även in andra stärkande och välgörande rörelser och ställningar.

Till någon av helgens klasser kan det bli ett mjukt integrerande gongspel som ger kroppen en skön vibrationsdusch av mjukt välgörande och böljande gongspel.


FREDAGSKLASSEN
har fokus på att integrera den vecka du haft; landa ner i kroppen, låta kropp och sinne få slappna av och göra dig redo för helgen. Under fredagen har vi fokus på psoasmuskeln; kroppens starkaste och mest inkännande muskel. Fysiskt så lossar vi upp kroppen nerifrån fötterna, ben, höfter bäcken, rygg – där vi alla ofta har mycket spänningar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är enso_zen_sensitive_misoft_-1.png

LÖRDAGSKLASSEN
en morgonklass där det är fokus på den Posturala Hållningen; kroppens hållningskedja. Vi kommer mjukt väcka upp kroppens muskler och leder, stilla sinnet så du får landa i dig själva. Fysiskt lossar vi även upp spänningar i bröstkorgen/övre delen av ryggraden och upp mot nacken, övningarna jobbar också på att stärkande på immunförsvaret. Efter klassen så står en smoothie och väntar på dig. 


SÖNDAGSKLASSEN
vi ses på morgonen och där har vi fokus på kroppens viktigaste nerv; vagusnerven. Vi gör ett pass som fördjupar din grundtrygghet, tilliten och din innersta intention.

Fysiskt så jobbar vi igenom hela kroppen  med en längre vila och det är ofta till våra gongars vibrationer. Vilan och gongtonerna ger återhämtning och integrering av alla övningar. 

MediYoga och YinYoga är mjuka yogaformer som släpper på spänningar, stärker upp kroppen och skapar balans.

ANDRUM är för dig som kanske vill ha just ett andrum i vardagen eller inför semestern för en mjukare start eller en lugnande avrundning eller förberedande på en arbetsvecka.

Det är en yogahelg med ett par timmars yoga och meditation under fredag-lördag-söndag; i fall man vill ha ett yogatillfälle samt att man även har möjligheten till att kunna få en lite längre sammanhängande träning. Klasserna har stilla upplägg samt stilla meditationer…

Hjärtligt välkommen!

ANMÄLAN

 • Senaste anmälan till Andrum är söndag 27/11 och senast kl.21.00
 • Betalning av avgift i samband med anmälan/bokning
 • Anmälan är bindande
 • Minst sex med avgift anmälda för uppstart på respektive dag.
 • Startar inte klass upp; återbetalas avgiften direkt.

Mejl: yoganianu@gmail.com
Tel: 070 479 17 42