Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är andrum_ny_2022_line-1024x371.png

Andrum Helgyoga är vårt koncept på en yoga-weekend; ett Andrum i dagen och i livet för dig som kanske behöver ha lite återhämtning; få ladda själen; mjuka upp kroppen. Det är tre klasser över en helg; fredag, lördag, söndag. Vi meddelar här när nästa Andrum Helgyoga kommer. Det finns möjligheten att gå alla tre dagarna;  eller välja någon enstaka dag…


Här på detta block och stycke meddelar vi datum för nästa Andrum Helgyoga. Nästa Andrum planeras till skiftet september oktober…


Återhämtning och avslappning i kropp och sinne!

Andrum är något vi lägger in då och då under terminerna. Ibland kommer de med kortare varsel när vi känner att det ligger rätt i tiden med ett Andrum. Skulle du vara intresserad av Andrum Helgyoga gå gärna ut här och kolla då och då; eller anmäl dig till vårt gratis-nyhetsbrev så får du info direkt hem när det är dags.


FOKUS
Alla klasser i Andrum kommer att arbeta med ett visst fokus i yogan; olika för olika dagar under helgen. Det kan vara fokus för kropp eller fokus för sinne; eller båda; samt att stärka och aktivera hela kroppen. Uppläggen skiljer sig där lite mot under terminens yoga

Grunden i alla klasser är MediYogan och YinYogan, men vi väver även in andra stärkande och välgörande rörelser och ställningar.

Till någon av helgens klasser kan det bli ett mjukt integrerande gongspel som ger kroppen en skön vibrationsdusch av böljande gongspel.


FREDAGSKLASSEN
har fokus på att integrera den vecka du haft; landa ner i kroppen, låta kropp och sinne få slappna av och göra dig redo för helgen. Fysiskt så lossar vi upp kroppen nerifrån fötterna, ben, höfter bäcken, rygg – där vi alla ofta har mycket spänningar.


LÖRDAGSKLASSEN
en morgonklass där det är fokus på att mjukt väcka upp kroppens muskler och leder,stilla sinnet så du får landa i dig själva. Fysiskt lossar vi även upp spänningar i bröstkorgen/övre delen av ryggraden och upp mot nacken, övningarna jobbar också på att stärkande på immunförsvaret. Efter klassen så står en smoothie och väntar på dig. 


SÖNDAGSKLASSEN
vi ses på eftermiddagen och gör ett pass som fördjupar din grundtrygghet, tilliten och din innersta intention.

Fysiskt så jobbar vi igenom hela kroppen  med en längre vila och det är ofta till våra gongars vibrationer. Vilan och gongtonerna ger återhämtning och integrering av alla övningar. 

MediYoga och YinYoga är mjuka yogaformer som släpper på spänningar, stärker upp kroppen och skapar balans.

ANDRUM är för dig som kanske vill ha just ett andrum i vardagen eller inför semestern för en mjukare start eller en lugnande avrundning eller förberedande på en arbetsvecka.

Det är en yogahelg med ett par timmars yoga och meditation under fredag-lördag-söndag; i fall man vill ha ett yogatillfälle samt att man även har möjligheten till att kunna få en lite längre sammanhängande träning. Klasserna har stilla upplägg samt stilla meditationer…

Här nedan lite om hur vi möts i yogan / Andrum för att alla skall få ut största möjliga behållning av Andrum-yogan…

Hjärtligt välkommen!

TIDER FÖR ANDRUMYOGA (Datum meddelas här)

Fredag:  18.00 – 20.00
Lördag:  08.30 – 10.00
Söndag: 17.00 -19.00

PRISER FÖR ANDRUMYOGA

Fredag:   295 kr
Lördag:   295 kr    (Inklusive färsk smoothie)
Söndag:  295 kr

PRIS FÖR HELA HELGEN

 3 ggr: 695 kr


ANMÄLAN

  • Senaste anmälan till Andrum är (datum meddelas vid nästa Andrum)
  • Betalning av avgift i samband med anmälan/bokning
  • Anmälan är bindande
  • Minst sex med avgift anmälda för uppstart på respektive dag.
  • Startar inte klass upp; återbetalas avgiften direkt.

Mejl: yoganianu@gmail.com
Tel: 070 479 17 42