Världsunik ansiktsbehandling med stamceller från växtriket; en behandling som tar hudvård till en helt ny nivå…

Vi var först ut med att erbjuda en lyxig ansiktsbehandling med levande stamceller från Rosenrot. Den passar alla hudtyper och ger fina resultat på allt från en mogen hud till en aknehud. Vi rekommenderar behandlingen från ca 20 års ålder.

Pro Age Revolution
Pure Cell Roseroot är stamceller från rosenrot som omedelbart ger en uppbyggande effekt och långsiktigt vårdar huden. Maria Åkerberg har skapat en behandling med dessa celler som kallas Pure Cell Treatment.

Pure Cell Roseroot skyddar mot fria radikaler, är återuppbyggande på hudskador, gynnar cellförnyelsen och boostar aktiviteten hos hudens egna antioxidativa gener. Pure Cell Roseroot främjar även aktiviteten hos de gener i huden som bestämmer kvaliteten av extracellulär matrix. Extracellulärt matrix finns i alla typer av vävnad, men särskilt mycket i bindväv och brosk.

Den uppbyggande effekten på cellerna visar det absolut tydligaste resultatet, men det omedelbart synliga resultatet på huden; dagen efter en behandling; är den främsta anledningen till att Pure Cell Treatment har blivit så otroligt populär.

Vår helt unika Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från Rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse med hjälp av den näringsrika livskraften i Rosenrot. Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultatet. 

Högintensiv näring som ger omedelbar lyster

Pure Cell Treatment tar vara på växtens mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden genom att tillföra näring på nivåer som inte har varit möjliga tidigare. Samtidigt aktiveras hudens egna antioxidativa gener vilket ger den ny kraft att reparera sig själv. Resultat är hud med en omedelbar vitalitet och lyster som är långsiktigt uppbyggd på djupet. Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultat mest synligt på mogen hud.

Det här händer med din hud

• Omedelbar lyster
• Ökad cellförnyelse
• Egna hudceller blir mer motståndskraftiga
• Ökat skydd mot fria radikaler
• Kollagenproduktionen stimuleras
• Hudens skyddande syramantel byggs upp
• Reparationssystemet i huden påskyndas
• Ökad vitalitet och spänst
• Långsiktigt återuppbyggd hud

Varför stamceller?
Stamcellerna kommer enbart från växtceller och är så kallade ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts. Därför kan de anpassa sig och ha positiv effekt på alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din hud mår väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

Användning av stamceller i hudvård har tidigare avfärdats eftersom ingen har lyckats hålla dem vid liv tillräckligt länge. Dessutom har det ansetts näst intill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Vi använder en egen odling, som är resultatet av ett mångårigt forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Stamcellerna odlas i en steril, skyddad miljö anpassad för att cellerna ska nå sin fulla potential och ge huden högintensiv näring.

En behandling för alla, alltid

Tack vare stamcellernas unika förmåga att anpassa sig och verka på just de områden som huden behöver går det att genomföra behandlingen oavsett hudtillstånd. Och, vid vilken tid som helst på året när huden behöver stärkas och revitaliseras. Vi rekommenderar en professionell ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment var sjätte vecka, kompletterad med en bra hudvårdsrutin hemma.

Varför Rosenrot?

Rosenrot kallas för ”The root of the Arctic” och dess stärkande, föryngrande egenskaper på huden har gjort ingrediensen känd som 2000-talets stora anti-age-tillskott. Blomman växer naturligt i den svenska skärgården och i östra Sibirien. Den är en välkänd läkeväxt inom traditionell medicin, tack vare dess anti-inflammatoriska egenskaper och höga innehåll av antioxidanter. Rosenrot används också som kosttillskott för att öka fysisk och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression.

Vår unika Pure Cell Treatment ansiktsbehandling har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från Rosenrot. Behandlingen har en omedelbar och långsiktig effekt på huden.

Den är återuppbyggande, djupverkande, påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelsen med hjälp av den näringsrika livskraften i Rosenrot.

Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultat.

I behandlingen ingår en lång skön och kraftfull ansiktsmassage och behandlingen avslutas med en exklusiv peel of mask som tillför vitaminer, antioxidanter och mineraler. Den minimerar porerna, lugnar huden, ger lyster, mjukgör och bidrar med fuktbevarande egenskaper.

Välkommen!


Feedback

SYNLIG FÖRBÄTTRING
God morgon 🍂🍁 Jag är jätte nöjd. Det är verkligen en synlig förbättring av hyn. Ögon krämen är helt otroligt skön och ger resultat. Detta ska jag göra i mitten av januari igen. / 😊 kram
//Annika