Välkommen till en ny termin med Mediyoga, Medyinyoga och Dibaze!

Höstens klasser i yoga och Dibaze har nu startat upp. De kurser och klasser som på tabellen nedan är både MediYoga och MedYinyoga är en blandning där vi anpassar klassen för antingen MediYoga eller MedYinyoga. Klasser och kurs är alltså flytande efter det behov som respektive deltagare har.

Allt i våra kurser sker på individnivå. Vi anpassar rörelser och övningar efter det behov som finns hos varje enskild deltagare. Skulle du ha tankar kring och frågor om klasser, kurser och liknande; vänligen maila eller ring oss.

Priser till varje klass är på drop-in för yoga 200 kr för 90 minuter. För Dibaze 150 kr för 60 minuter. Vill du gå resten aav terminen så blir priset 10 % rabatt på resterande klass- och kurspris.

Välkommen!

Avgiften för höstterminen erlägger du till:
Bankgiro 5053-2183 eller
Swish 070-479 17 42.

PRIVATA KLASSER
Lotus Yogacenter erbjuder även möjligheten att öppna upp för intresserade som vill ha en egen sluten grupp; kan starta upp en sådan hos oss. Antalet bestämmer gruppen själv, men vi vill ha ett maxantal om 10 personer. Vid grupper över sex deltagare; hör av dig för pris. Gruppen väljer själva yogainslag, inriktning, om det skall finnas meditationer eller gongspel…

Välkommen till en ny välgörande träningstermin för kropp och själ med yoga och Dibaze hos Lotus Yogacenter