Företagsmassage- Friskvård på jobbet!

Friska Muskler Massage har ett koncept med massage hos företag.  Det är ett smidigt och uppskattat sätt för ett företag att kunna ge sina medarbetare högkvalitativ friskvård på ett effektivt och välgörande sätt…

Jag bedriver i Nynäshamn sedan 1996 företaget Friska Muskler Massage. Jag är genom Axelsons utbildad massageterapeut, och har som specialinriktning smärta i muskler runt rygg, hals, nacke, bröst, ben, knän och leder. Här finner du mitt CV. Den klassiska svenska massagens effekt på välbefinnande är väl dokumenterad, och undersökningar visar att massage som friskvård på arbetsplatsen rankas högt bland medarbetare.

Allt fler företag har insett att massage är en form av friskvård som lönar sig i längden. De anställda mår bättre och sjukskrivningarna minskar. Dessutom är det avdragsgillt för företaget.

Friska Muskler Massage jobbar både med behandling av problem och förebyggande insatser för att undvika problem längre fram. Vi kommer gärna till er och behandlar på plats – det är effektivt både för företaget och den som behandlas. Förutom massagebehandlingar ger vi även yoga i grupp på företag, eller om företaget vill boka egen klass i vår studio.

Alternativ 1

Friska Muskler Massage kommer ut till Ert företag X-antal timmar per vecka/månad och ger personalen massage på plats. Vi har med oss all utrustning och det enda företaget behöver tänka på är en plats att massera på under dagen, t.ex. ett omklädningsrum, kontor eller annat utrymme.

Ofta förläggs massagen med 30 minuter per behandling men kan även utökas till 50 minuter om så önskas. En bokningslista finns på Ert företag där de anställda bokar upp sina egna massagebehandlingar.

Kostnaden med företagsmassage kan antingen vara att Ert företag betalar all massage för sina anställda eller att massagen subventioneras. Vanligen vid subvention brukar den anställde betala 100 kr/25 min. behandling och företaget resterande summa. Fördelen vid subventionering är att personalen ”själv betalar en del” av friskvården vilket gör dem delaktiga i sitt eget välmående. Detta innebär också att företaget kan ge mer friskvård till sina anställda vilket gynnar samtliga, på alla plan.

Fakturering till Ert företag sker alltid efter avslutad månad med 20 dagar netto.

Alternativ 2

Personal på Ert företag bokar själv sin behandling hos Friska Muskler Massage för massage på sin fritid eller arbetstid (före, under eller efter arbetstid).

Kostnaden med företagsmassage kan antingen vara att företaget betalar all massage för sina anställda eller att massagen subventioneras. I övrigt så är det samma förfarande som i Alternativ 1 ovan.

Fakturering till Ert företag sker alltid efter avslutad månad med 20 dagar netto.

Alternativ 3

Ert egna förslag, ett förslag som skräddarsys för just Ert företag. Kanske ovanstående alternativ 1 & 2 inte passar Er, då gör vi ett helt eget koncept för er. Möjligheterna är många och vi är mycket flexibla på Friska Muskler Massage. Tillsammans finner vi lösningar som passar Ert företag och er personal bäst.

Är Ni intresserade av att anlita Friska Muskler Massage med företagsmassage för Ert företag är Ni välkomna att höra av Er på telefon eller mail, dessa uppgifter finns längst ned på sidan, mörka fältet.

Massage- Er bästa friskvårdsinvestering!

 

Goda referenser från både massagekunder och yogadeltagare finns.

Välkommen!