Personlig Terapeutisk Yogasession

Känner du stress?  Är du sjukskriven? Har du ont i rygg eller nacke?  Sover du dåligt?

Om du har behov av att titta närmare på dig själv, din kropp och din hälsa, kanske din livssituation, då kan du boka en individuell yogakonsultation. Med djupgående frågor via ett formulär får vi fram vilka yogaövningar och vilken meditation som kan balansera och stärka dig.

Det kan gälla att komma till rätta med ett problem, eller att allmänt stärka upp dig fysiskt, mentalt och emotionellt. Du behöver inga som helst förkunskaper i yoga. En yogasession är en stark och djuplodande genomgång där man tittar på de underliggande energimässiga obalanserna som ligger bakom din eventuella ohälsa eller dina symtom.

Med hjälp av verktyg som andning, mjuka rörelser och meditation underlättar man kroppen att balansera upp sig igen, vilket är en förutsättning för att Du ska må bra.   Yoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull metod som arbetar på djupet för att skapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

För att förstå vad just du behöver för yogaövningar så går vi igenom din hälsa respektive ohälsa, där du i lugn och ro får berätta om det som är du idag och det som var du igår, alltså det som gäller dig, din kropp och ditt liv. Du kommer även att få frågor om hur ditt liv ser ut och hur det varit. Frågor om dina symptom, dina känslor, dina relationer och ditt liv.

Utifrån vad som kommer fram under samtalet går vi sedan igenom vilka yogaövningar samt om t.ex. meditation som kan hjälpa dig att komma i balans och må bra. Den medvetna andningen är basen, den röda tråden, genom alla yogaövningar. Yogapassen är ”hjälp till självhjälp”, där du själv tar ansvar för att börja återskapa din hälsa igen, men får en guidning och ledning in i självhjälpen…

Yogapassen anpassas alltid till din nivå och innefattar vid sidan om andningen olika mjuka, lugna och stärkande rörelser för kroppen. Du fokuserar och lugnar sinnet med hjälp av mantra och
tekniker för koncentration. Avspänning och meditation är alltid integrerade delar av yogapasset.

Eftersom yogan alltid utgår från dig , dina behov eller besvär, så kan du alltid göra MediYoga/Medicinsk Yoga. Hur stel, orörlig, trött eller sjuk du än känner dig så finns det alltid någon del av programmen du klarar av.

För bästa effekt görs passet eller meditationen varje dag och så länge du gör dina egna 100% i övningarna, utifrån dina förutsättningar, så får du också ut det maximala ur din yoga och yogasession.

Efter sessionen så tar vårt arbete med att ta fram ett program med beskrivande text och bilder vid. Det arbetet tar runt 2-3 timmar per person och behov hos vederbörande.

PRIS: 1200 Kr oavsett tidsåtgång (möte med klienten, genomgång och praktisering av övningarna
samt skapandet av ett dokument med bilder och text kring de övningar som behövs).

Hör av dig på något av nedanstående alternativ för bokning av en yogasession.
Inger Lindell på telefon 070-479 17 42; eller via mejl yoganianu@gmail.com

Välkommen!


 ”Man känner sig trygg och omhändertagen då man får massage, personlig yogasession eller annat av Inger Lindell.
Allt hon gör för sina kunder genomsyras av medkänsla, tanke och kärlek för människor.
Om du söker någon att få råd av i hälsa eller vill prova något som ger dig energi, avkoppling och välbefinnande så kan jag med varmt hjärta rekommendera att du kontaktar Inger”.

Elisabeth Palogan
Salongsansvarig
Selma City Spa


“Jag vill tacka dig för en givande yogasession i söndags.

Det gav mig en ny mening åt yogaövningarna, en djupare förståelse.
Det känns positivt och hoppfullt. Jag gör nu yogaövningarna varje dag och känner att det gör mig gott. “

 /Helena